Szolgáltatásaink - Mártély üdülőterület - Bodnár kert

Bodnár kert
a A

A Bodnár Bertalan (a jobb oldali képen) Természet- és Környezetvédelmi Oktatóközpont 2003-ban épült a Mártélyi Tájvédelmi Körzet 1971. óta védett, 2232 hektáros területén. A terület 1979. óta szerepel a "Ramsari jegyzékben", mint nemzetközi jelentőségû vízi vadvédelmi terület. A védettséget a hullámtéri táj botanikai és zoológiai értékei, valamint a sajátos alföldi látnivalók indokolták.

Az intézmény ünnepélyes megnyitójára 2004. szeptember 16- án "Az Ózon Világnapján" egy névadó és nyílt nap keretében került sor.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyûlése 2004. szeptember 2 -án döntött az intézmény névadójáról, s határozatában Bodnár Bertalan nevét fogadta el.

Az oktatóközpont távol a világ zajától, a vízparton, csodálatos természeti környezetben található. Kiválóan alkalmas erdei iskolák oktatási céljaira, előadások, foglalkozások megtartására. Ajánljuk továbbá cégek továbbképzéseinek, meetingjeinek, tréningjeinek helyszínéül.

 Elhelyezkedés

A Hódmezővásárhelytől 6 km-re fekvő Mártély a Holt-Tiszaág egyik legrégebbi halászfalva, mely szépségével és hangulatosságával mûvészek sorát ihlette meg.

A Bodnár Bertalan Természet- és Környezetvédelmi Oktatóközpont a hamisítatlan Tisza-menti táj és a Tiszához kapcsolódó Alföld természeti értékeinek bemutatását, valamint a felnövekvő nemzedék környezettudatos cselekvésre ösztönzését szolgálja.


Konferencia terem

Szekcionálható konferenciaterem teljes alapterülete: 175,55 m2

  • Konferenciaterem területe: 80,5 m2,
    60-80 fős kapacitás
  • Fogadó, kiállító, közösségi tér: 95,05 m2,
    80 fős kapacitás

Galéria-kiállítóterem alapterülete: 66,7 m2

Alkalmas kiállítások, valamint 20-30 fős előadások, csoportos foglalkozások megrendezésére.

Szállás

Mártélyi Tájvédelmi Körzet területén található Bodnár Bertalan Természet- és Környezetvédelmi Oktatóközpont 7 szobás, 18 fő befogadására alkalmas (24 főre pótágyazható) B kategóriájú üdülő, melyből 1 szoba apartman. Minden szobához tartozik fürdőszoba, színes televízió. (további információ)

Technikai eszközök

Írásvetítő, dia-projektor, video-projektor, videó, DVD, televízió, flipchart, magnó, erősítő, CD lejátszó, konferencia-hangtechnika, telefon, telefax, fénymásoló, Internet csatlakozási lehetőség.

 Park

Az Oktatóközpont épülethez tartozik egy Mocsári ciprusokból kialakított pihenőhely, valamint egy a parkot feltáró sétány. Lehetőség van szabadtéri főzésre és különféle sportfoglalkozások, vetélkedők lebonyolítására.

Parkoló

Az épülethez külső és belső ingyenes gépkocsi parkoló kapcsolódik.

Látogatók száma: 1895825
Keresés:

Tárhely szolgáltató

World Web Data Kft.
1043 Budapest, Árpád út 56. I. em. 2.

Adószám: 23701764-2-41
Cégjegyzék szám: 01-09-293552

 

Kapcsolat:
e-mail: info@sas.hu
telefon: 06/20/555-2062
https://sas.hu