Még várják az ötleteket - Szúnyogírtás Mártélyon

Még várják az ötleteket2016. október 14., péntek
a A

Közösségi és kulturális programok szervezésére, helyi közösségalapú gazdaságfejlesztésre nyílik most lehetőség Vásárhelyen. Az elkövetkező időszakban 800 millió forintot fordítanak erre célra. Várja a városvezetés azoknak a jelentkezését, akik ötletekkel pályázati témával járulnának hozzá e kezdeményezéshez. A határidő október 31-ig. Az igényeket eddig az ideig lehet benyújtani.

Sok az ingyenes rendezvény, de szükség lenne egy olyan helyszínre, ahol akár vásárhelyi fiatal zenekarok, vagy országosan ismert bandák is fel tudnának lépni. Mivel a városban csak több ezer fő befogadására alkalmas csarnokok, vagy ülőkoncertek megszervezésére lvan lehetőség az meglévő helyszínek miatt, így egy 2-300 fős koncertterem kialakítása volna a végcél. Ez beleillik abba az új fejélesztési irányba, amely a helyi közösségi élet megreformálását célozná meg. Az innovációt képviselő, új szemléletmód kialakítását tükröző alulról jövő kezdeményezéseket igyekszik felkarolni a város. Ennek tükrében kérdőívet is megjelentettek, azért hogy minél átfogóbb képet kapjanak a vásárhelyiek kulturális szokásairól, igényeiről a közösségi életről. A program és a pályázati lehetőség részleteit Hegedűs Zoltán alpolgármester mondta el egy sajtótájékoztatón.

800 millió forint pályázható ebbúl az alapból. Ennek kétharmadrésze infrastruktúrális fejlesztésre fordítható majd, egyharmadrésze pedig programokra, képzésekre fordítható majd.

(forrás: vtv)

 

Látogatók száma: 1638210
Keresés:

Tárhely szolgáltató

World Web Data Kft.
1043 Budapest, Árpád út 56. I. em. 2.

Adószám: 23701764-2-41
Cégjegyzék szám: 01-09-293552

 

Kapcsolat:
e-mail: info@sas.hu
telefon: 06/20/555-2062
https://sas.hu